Historiek

… een man met een passie. Oude zetels en stoelen van het stort redden en hen met toewijding en overgave nieuw leven inblazen: dat was zijn ding. En zijn talent.

Die man was mijn vader. Hij speelde zijn troeven meteen uit: oog voor detail, grenzeloos geduld, minutieus handwerk en een grote liefde voor het vak. Ondertussen zijn we reeds meer dan 20 jaar samen aan het werk en trots op een bloeiende en alom gerespecteerde zaak.

“Elke zetel is uniek”, dat was zijn motto. En naar die wijze woorden handelen mijn team en ik nog elke dag.

Wij staan erop om al onze behandelingen zoveel mogelijk onder eigen dak te houden. Dat is ook meteen één van de sterke kanten van een klein familiebedrijf.

De mensen hier zijn samen met de firma gegroeid. Figuurlijk dan. Geen sprake van voortdurend wisselend personeel, maar stabiliteit, jarenlange ervaring en diepgaande betrokkenheid. En dat komt het vakwerk alleen maar ten goede.

Ooit gestart onder de naam Marco Leer hebben wij ingezien dat de visie en de technologische vooruitgang ivm de kwaliteit van de lederverf en aanverwante produkten niet overeenstemde met die van ons. Met een nieuwe verbeterde en milieuvriendelijke lederverf zijn wij onze eigen weg ingeslaan….onder de benaming Project met Effect.

Marc